Prestera på topp

Hur man maximerar sin kapacitet

Tankar och funderingar kring vad som krävs för att prestera på topp

Med utgångspunkt från en enastående friidrottskarriär föreläser Kajsa Bergqvist om hur man kan lyckas prestera på topp. Hon har själv varit hårt skadedrabbad och utsatt för stress och press från delvis sig själv men även sin omgivning. I föreläsningen delar hon med sig hur hon har tacklat det och kommit tillbaka starkare. Det är en inspirerande föreläsning som ger en unik inblick i en idrottsstjärnas liv och som inspirerar dig till att göra förändringar i ditt eget liv!

Föreläsning och vinprovning

Kombinera Kajsas inspirerande föreläsning med vinprovning!

Kajsa är utbildad sommelier och bjuder på vin från hela världen

Som kringresande idrottsstjärna har Kajsa upptäckt en mängd olika mat- och dryckeskulturer. Det som verkligen väckte en stark passion hos henne var hennes intresse för vin. Idag är hon utbildad sommelier och har tidigare haft ett eget vinbolag som importerade viner. Gör föreläsningen till något utöver det vanliga och boka tillhörande vinprovning!

SAMTAL OCH Q&A OM HBTQ

Om att komma ut som gay i idrottsvärlden och samhället

Boka Kajsa till samtal, diskussioner och Q&A:s i ämnet

Kajsa blev en stor förebild inom HBTQ-frågor i idrottsvärlden och resten av samhället när hon själv kom ut som gay. Hon var även programledare för TV-serien "Regnbågshjältar" på SVT tillsammans med längdhopparen Peter Häggström där de intervjuade idrottare världen över om deras upplevelse av att komma ut. Kajsa är också ambassadör och sitter i styrelsen för Regnbågsfonden. Idag deltar Kajsa i samtal, diskussioner och Q&A:s i ämnet för att minska stigmat och öka medvetenheten inom HBTQ-frågor.